Vælg en side

 

Rejseholdets to efterforskere, G. M√•rtensson (th) og Poul Jensen, f√łrer her Breving til retten i Odense. Med et grundigt og omfattende arbejde lykkedes det for dem at gennemhulle Brevings forklaring, s√• kriminalsagen kunne blive afgjort i retten.

Den 23. november udkommer bogen ‚ÄĚDen fuldendte forbrydelse ‚Äď Kriminalsagen Breving i Middelfart 1957-61‚ÄĚ. Det er en journalistisk fort√¶lling om dramatiske begivenheder, som udspandt sig i Middelfart og i Lilleb√¶lt.

Et klip fra bogen:

‚ÄĚDen f√łlgende dag l√¶ser kriminalassistent M√•rtensson g√•rsdagens forklaring op for Breving, som erkender, at den er, som han har afgivet den. Derefter gennemg√•r M√•rtensson sagen og g√łr Breving klart, at der efter politiets opfattelse er et meget belastende materiale imod ham i sagen.

РEr der noget i Deres forklaringer, som De kunne tænke Dem at ændre nu?

– Nej, jeg m√• vel vente at se, hvad et n√¶vningeting kommer frem til. Jeg har jo en chance for at blive frikendt. Sker det ikke, s√• m√• jeg tage det med ‚Äď og s√• kan jeg lige s√• godt ‚ÄĚlukke af selv‚ÄĚ.

– Jeg har jo ikke noget at komme ud til mere. Ingen vil jo kendes ved mig efter denne sag.

Han fremkom med disse bem√¶rkninger med et stort smil og tilsyneladende ganske up√•virket af de sv√¶re sigtelser, der er rejst mod ham, noterer M√•rtensson til slut i sin rapport‚ÄĚ.

%d bloggers like this: